Τι κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο στην περιοχή μας

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Στις 10-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης -8- υπήκοοι Συρίας (7 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Στις 10-09-2015 το πρωί και το βράδυ συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης συνολικά -15-  υπήκοοι Συρίας (13 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 6 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Συλλήψεις (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε   καταστήματα στη Ρόδο Στις 10-09-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου δυο ημεδαποί ηλικίας 49 και 59 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας κατά περίπτωση τη νομοθεσία περί «Πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων».
Προσαγωγές (2) ατόμων για επαιτεία στη Ρόδο     Στις 10-09-2015 το απόγευμα εντοπίστηκαν στη πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου ένας 28χρονός υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ. και ένας 41χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές  να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.
Στις 11-09-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Ιαλυσό της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -17- υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 6 γυναίκες που συνόδευαν 5 παιδιά) και ένας υπήκοος Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 10-09-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από  αστυνομικούς του Τ.Α. Κω ένας υπήκοος Πακιστάν, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (1) αλλοδαπού και σχηματισμός δικογραφίας για ναρκωτικά στη Κω  Στις 10-09-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 30χρονος υπήκοος Συρίας, έγκλειστος στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κω, γιατί κατά τον έλεγχο δέματος το οποίο προορίζονταν γι’ αυτόν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7,18 γραμμάρια ηρωίνης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τον αποστολέα του δέματος ο οποίος αναζητείται.

Pin It on Pinterest