Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Στις 15 Δεκέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

 Γιατί δε δεχόμαστε να ζούμε σαν επαίτες, να εξανεμίζεται το πενιχρό μας εισόδημα στο πρώτο δεκαήμερο, και να μας εμπαίζει η κυβέρνηση ότι νοιάζεται για μας, με φαιδρότητες του τύπου ‘καλάθι του νοικοικυριού’ ή ‘καλάθι του Αη Βασίλη’.
 Γιατί απαιτούμε σύγχρονα και ασφαλή κτήρια με ευθύνη του κράτους, να μην τρέμουμε εμείς και τα παιδιά μας μην (ξανα)πλημμυρίσει το προαύλιο, μην (ξανα)πέσει το ταβάνι, μην (ξανα)σκάσει κάποιος λέβητας και θρηνήσουμε ξανά ανθρώπινες ζωές.
 Για να μην περάσει ο εκβιασμός του ΥΠΑΙΘ απέναντι στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, να περάσουν πρώτα από ατομική αξιολόγηση και μετά να μονιμοποιηθούν. Τόσα χρόνια έχουν αποδείξει ότι κρατάνε όρθια τα σχολεία, σε πείσμα των κυβερνήσεων, που τα υποστελεχώνουν.
 Γιατί διεκδικούμε την αναβάθμιση του παιδαγωγικού μας ρόλου σε ένα σχολείο σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν, που να καλύπτει τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας. Απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντιεκπαιδευτικών νόμων, που κατηγοριοποιούν τα σχολεία.
 Γιατί είναι ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, χωρίς καμιά αναμονή ή καθυστέρηση!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
 Να υπογραφούν εδώ και τώρα οι διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των δόκιμων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών! Τέρμα πια με την κοροϊδία και την ομηρεία!
 Αύξηση μισθού κατά 20% στο εισαγωγικό κλιμάκιο (δηλαδή 950 ευρώ καθαρά) και αντίστοιχα στα υπόλοιπα. Μέτρα για τη σίτιση, στέγαση και μετακίνηση των εκπαιδευτικών στον τόπο συμφερόντων τους.
 Άμεση καταβολή 13 ου και 14 ου μισθού με αφετηρία τον Δεκέμβρη του 2022.

Pin It on Pinterest