Τη Δευτέρα θα λειτουργήσει ο νέος βρεφονηπιακός και παιδικός Σταθμός στ΄ Αφάντου

«Θα καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής» δήλωσε ο Δήμαρχος

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 ξεκινά τη λειτουργία του ο νέος βρεφονηπιακός και παιδικός Σταθμός Αφάντου προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες στην περιοχή.

Σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον  αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και αρμόδιο για θέματα ανταπόκρισης στον Πολίτη στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου Γιώργο Πόκκια, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καρατζιά και τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μανόλη  Λόγγο, πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη.

Το συνολικό κόστος του κτηρίου ανέρχεται στο ποσόν των 591,196,030 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ.  Ανάδοχος εταιρεία για την υλοποίησή του είναι η «Μητσόπουλος Θωμάς και ΣΙΑ Ο.Ε».

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «η δημοτική αρχή δίνει προς χρήση ένα ακόμα σταθμό που θα εξυπηρετήσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα θα μπορεί να φιλοξενήσει 6 βρέφη και 30 νήπια».

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και α΄ όροφο ενώ έγινε διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και κατασκευάστηκε παιδική χαρά.

Η επίβλεψη του έργου έγινε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου.

Εντός της περιόδου των Αποκριών θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This