ΈΚΤΑΚΤΟ: Συμπλοκή μεταξύ διακινητών και λιμενικού – Νεκρό ένα παιδί και τραυματίες


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Rodosreport, πυροβολισμοί  έπειτα από συμπλοκή διακινητών και λιμενικού, έπεσαν στην παραλία του Άη Γιώργη στη Σύμη πριν από λίγη ώρα.

Σκάφος της FRONTEX πλησίασε ύποπτο σκάφος και τότε οι διακινητές φέρονται να άνοιξαν πυρ. Στη συνέχεια της καταδίωξης έλαβε μέρος ιδιωτικό σκάφος με στελέχη του λιμενικού και ακινητοποίησαν την ύποπτη θαλαμηγό.

Από τη συμπλοκή μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις πληροφορίες του Rodosreport , έχουν τραυματιστεί ένας διακινητής και ένας λιμενικός. Ενώ νεκρός είναι ένας ανήλικος μετανάστης, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου του. Φέρεται να έχει βρεθεί νεκρό στο αμπάρι του σκάφους και ο θάνατος του να οφείλεται πιθανότατα σε ασφυξία.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ιατρείο της Σύμης όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό κάνει ό,τι καλύτερο μπορούν.

Οι αφίξεις μεταναστών στα νησιά μας συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς, στο παιχνίδι ζωής των δουλεμπόρων. Δυστυχώς το κακό δεν άργησε να γίνει και πάλι στις θάλασσες μας.

Νεότερη ενημέρωση σε λίγο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια