Ρόδος :Εικοσιένα άτομα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο

Εντοπίστηκε στη Ρόδο κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος»

Συνελήφθησαν -21- άτομα για διοργάνωση και συμμετοχή σε απαγορευμένο παίγνιο «POKER TEXAS HOLDEM»

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ιδιοκτήτη, τέσσερις υπάλληλους του καταστήματος και δεκαέξι παίκτες

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ,
παιγνιόχαρτα και μάρκες

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, εντοπίστηκε χθες (11.04.2016) το βράδυ στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».

Συνελήφθησαν συνολικά -21- άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για διοργάνωση και συμμέτοχη σε παράνομα παίγνια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 64χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, έναν 37χρονο υπεύθυνο, δυο ημεδαπές υπαλλήλους ηλικίας 31 και 23 ετών, με ρόλο «Dealer», μία 25χρονη υπήκοο Σλοβακίας εργαζόμενη ως σερβιτόρα και δεκαέξι άνδρες παίκτες (15 ημεδαπούς και 1 υπήκοος Ιταλίας), ηλικίας από 22 έως 61 ετών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι, ο 64χρονος είχε διοργανώσει στο κατάστημα του και διενεργούσε με δυο  «Dealer» το παράνομο παίγνιο «POKER – TEXAS HOLDEM» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – δωμάτιο με ελεγχόμενη πρόσβαση, στο οποίο υπήρχαν διαμορφωμένα τραπέζια που συμμετείχαν οι δεκαέξι συλληφθέντες παίκτες με χρηματικό στοίχημα.

Για την συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι, προκαταβάλλονταν από τους παίκτες χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•       1.600 ευρώ
•       260 παιγνιόχαρτα
•       200 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας
•       Πρόχειρες σημειώσεις με ονόματα συμμετεχόντων και αντίστοιχα χρηματικά ποσά
•       Ηλεκτρονικός Υπολογιστής και τηλεόραση

Ο       ιδιοκτήτης, ο υπεύθυνος και δύο υπάλληλοι, από τους συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ρόδου.