Πισπιρίγκου: Οι διάλογοι με τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ

«Γιατί με φέρατε εδώ;» ρώτησε η Πισπιρίγκου τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε τα πάντα στους αστυνομικούς που την προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ. Η ίδια φέρεται να ρώτησε με τι ιδιότητα την έφεραν στα γραφεία της ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να της δείχνουν το ένταλμα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;

Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Ζήτησε να μιλήσει με τον άντρα της

Σύμφωνα με πληροφορίες  η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της όταν ξεκίνησε από την Πάτρα για την Αθήνα έδειχνε φοβισμένη. Την ίδια ώρα ωστόσο φαινόταν συνεργάσιμη, επικοινωνιακή, ενώ ελάχιστες φορές κατέβασε το κεφάλι.

«Δεν θα τη χαρακτήριζαμε χαζή γυναίκα», λένε έμπειροι αξιωματικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί της. Η συζήτηση κατά πληροφορίες επικεντρώθηκε όχι στο παιδί της, αλλά στην δική της κατάσταση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά πληροφορίες ζήτησε να μιλήσει και με τον άντρα της και με την οικογένεια της αλλά δεν έγινε τελικά κάτι τέτοιο.

Η υπόθεση είναι δεμένη και τα στοιχεία συντριπτικά ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρο της δολοφονίας και δεν έχει βρεθεί ο τρόπος που προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ουσία, λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα το πρωί θα απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιριγκου για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας. Η δικαστική λειτουργός διόρισε αυτεπαγγέλτως δικηγόρο ο οποίος ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα που την εκπροσωπούσε.

Η μεταγωγή της έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ η ίδια φορούσε κουκούλα και αλεξίσφαιρο.

in.gr

Pin It on Pinterest

Share This