Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστεί δημόσια τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου


Η  αποστολή Ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού  εξοπλισμού  στο  Γηροκομείο  Κιλκίς και στο κέντρο  χρονίων παθήσεων της

Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας,  είχε  ευμενή  υποδοχή  από  την Περιφέρεια,  και  αυτό  μας   ευχαριστεί..

Ελπίζουμε  να  υπάρχει  πάντοτε  η  δυνατότητα  να στεκόμαστε  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ,  δίπλα  στους  ανθρώπους  που υποφέρουν,  αναφέρει  η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού  Συλλόγου  Αγία  Μαρίνα,

Παραδεισίου, κ.  Αναστασία   Σταυριανού  -Γεωργιάδη.

Πιστεύουμε  ότι  η προσφορά  Ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού  εξοπλισμού,  νοσοκομειακού  ιματισμού κλπ  ,θα ανακουφίσει και θα εξυπηρετήσει  ανάλογες  περιπτώσεις ασθενών και  τροφίμων.

Η προσφορά  Νοσοκομειακού  εξοπλισμού, αναφέρει  η κ.  Γεωργιάδη,  είναι  πάντοτε  μια ΘΕΤΙΚΗ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΗ  ΗΘΙΚΗ  και ΥΛΙΚΗ   ΕΝΙΣΧΥΣΗ,  στην  δύσκολη  αυτή  εποχή,  που η κρίση έχει  επηρεάσει  σε μεγάλο  βαθμό  την  λειτουργία  των ιδρυμάτων  και  των νοσοκομείων.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ,

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ ΕΚΦΡΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΡΟΔΟΥ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΗ ΚΙΛΚΙΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟΣΟ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 6,5 ΤΟΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΙΣΧΥΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΕΠ’ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια