Ρόδος : 12 άτομα συνελήφθησαν σε χαρτοπαιχτική λέσχη για παράνομο τζόγο

Εντοπίστηκε στη Ρόδο, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος»

Συνελήφθησαν -12- άτομα για διοργάνωση και συμμετοχή σε «poker»

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, δυο υπάλληλους-dealer και εννέα παίκτες

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.182 ευρώ,
παιγνιόχαρτα και μάρκες

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, εντοπίστηκε χθες (3.1.2015) το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».

Συνελήφθησαν συνολικά -12- άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για διοργάνωση και συμμέτοχη σε παράνομα παίγνια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 50χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, δυο υπαλλήλους (ένα 43χρονο υπήκοο Ρωσίας και έναν 34χρονο ημεδαπό) με ρόλο «Dealer» και εννέα ημεδαπούς άνδρες παίκτες, ηλικίας από 26 έως 57 ετών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος είχε διοργανώσει στο κατάστημα του και διενεργούσε με δυο  «Dealer» το παράνομο παίγνιο «POKER – TEXAS HOLD’EM» σε δυο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, στα οποία συμμετείχαν οι εννέα συλληφθέντες παίκτες με χρηματικό στοίχημα.

Για την συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι, προκαταβάλλονταν από τους παίκτες χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2.182,30 ευρώ
745 παιγνιόχαρτα
543 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας
Πρόχειρες σημειώσεις με ονόματα συμμετεχόντων και αντίστοιχα χρηματικά ποσά

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.