Ολοκληρώθηκε ο 2ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου με το 3ο ΕΤΑΠ – Δείτε αποτελέσματα και φωτογραφίες


Ολοκληρώθηκε εχθές 11 Μαρτίου ο 2ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου με το 3ο ΕΤΑΠ. Ο γύρος περιελάμβανε 3 ΕΤΑΠ συνολικής απόστασης 480χμ. Συμμετείχαν αθλητές από  17 επαγγελματικές, εθνικές ομάδες και κορυφαία επαγγελματικά σωματεία της Ευρώπης κ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για πρώτη φορά οι διοργανωτές προσκάλεσαν την Bardiani CSF, Ιταλική επαγγελματική ομάδα 2ης κατηγορίας , η οποία συμμετέχει σε φημισμένους αγώνες όπως το Γύρο Ιταλίας. Στο γύρο Ρόδου συμμετείχαν κ αξιόλογες διηπειρωτικές ομάδες Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή της foundation ομάδας του Alberto Contador, Polartec Kometa.

Τα αποτελέσματα της γενικής  κατάταξης έχουν ως εξής:

General Classification

1 MAESTRI MIRCO (BARDIANI CSF)

2 TRAEEN TORSTEIN ( UNO-X DEV. TEAM)

3 SEVILLA LOPEZ DIEGO PABLO (POLARTEC KOMETA)

General Classification Team

1BARDIANI CSF        ITA

2 UNO-X DEVELOPMENT NORWEGIAN TEAM     NOR

3. POLATEC KORETA    ESP

Red Jersey – intermediate sprint

1 MAESTRI MIRCO ( BARDIANI)

Green Jersey – Mountain sprint

1  HAAS CHRISTIAN (UNION RAIFFEISEN RADTEAM TIROL)

White Jersey-U23

1 WEARSTED SYVER (UNO-X DEVELOPMENT TEAM)

Οι αγώνες  διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των αγώνων οι διοργανωτές Sports Tours Hellas κ ο ποδηλατικός σύλλογος Ροδήλιος ευχαριστούν την περιφέρεια Ν. Αιγαίου για την αμέριστη στήριξη της, το Δήμο Ρόδου, το επιμελητήριο Ρόδου και τα τοπικά συμβούλια Κοσκινού, Αφάντου και Μαριτσών για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή των αγώνων Την ελληνική αστυνομία (τμήμα τροχαίας Ρόδου), τον ερυθρό σταυρό, το ΕΚΑΒ Ρόδου, τους χορηγούς και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ταυτόχρονα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την διοργάνωση των International Rhodes events 2019,την ίδια χρονική περίοδο το επόμενο έτος.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια