Μαγικές εικόνες – Πάγωσαν τα λουλούδια στη Ρόδο απο το ψύχος !

Παγωμένα Φυτά και Μαγεμένες Στιγμές στη Ρόδο: Εντυπωσιακές Φωτογραφίες από τον Νικόλα Γούδη

Η κακοκαιρία Coral, παρά το γεγονός ότι δεν έφερε χιόνι στη Ρόδο, κατάφερε να προσφέρει μια μοναδική φυσική εικόνα, που εντυπωσιάζει. Η έκταση του ψύχους, που έπληξε το νησί σήμερα, δημιούργησε ιδιαίτερα φαινόμενα στα φυτά και τη χλωρίδα της Ρόδου, δίνοντας τη δυνατότητα για απαθανάτιση εξαιρετικών σκηνών από την παγωμένη φύση.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες δημιουργήθηκε στα Στεγνά, στην περιοχή του Αρχαγγέλου, όπου και λουλούδια «πάγωσαν» από το ακραίο ψύχος και φάνηκαν να ζωντανεύουν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Το παγωμένο τοπίο, με την παγωνιά να καλύπτει τα φύλλα και τα άνθη των φυτών, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Νικόλα Γούδη να αποθανατίσει την ιδιαίτερη ομορφιά της Ρόδου κάτω από την επίδραση του ψύχους.

Ο Νικόλας Γούδης, γνωστός φυσιολάτρης που αποτυπώνει συχνά την αληθινή ομορφιά της φύσης, απαθανάτισε τα παγωμένα φυτά με μοναδικό τρόπο, δίνοντας έμφαση στην αντίθεση μεταξύ της φυσικής τους μορφής και του ψυχρού περιβάλλοντος που τα περιέβαλλε. Οι φωτογραφίες του, με το φως του ήλιου να διαθλάται μέσα από τους παγωμένα άνθη, δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Η κακοκαιρία Coral δεν έφερε τα χιόνια που κάποιοι ίσως περίμεναν, ωστόσο, το έντονο ψύχος και οι χαμηλές θερμοκρασίες έδωσαν μια άλλη, εξίσου εντυπωσιακή διάσταση στην τοπική φύση. φωτογράφους και τους λάτρεις της φύσης άφωνους.

Pin It on Pinterest