Η Γλύστρα είναι παιδότοπος μπροστά στην μαφία που απλώνεται στο νησί

Με παιδότοπο μοιάζει η Γλύστρα, μπροστά στα όσα εξελίσσονται στο νησί της Ρόδου τις τελευταίες μέρες με τις καντίνες-μπαρ να ξεφυτρώνουν σε όλο το νησί, η μια μετά την άλλη με γοργούς ρυθμούς.

Πέραν των διάφορων καιροσκόπων, υπάρχουν και οργανωμένα συμφέροντα που δρούνε στο νησί και θέλουν να αλώσουν κάθε παραλία και βράχο φιλέτο.

Δημόσιες υπηρεσίες μπροστά σε εξόφθαλμες παρανομίες κάνουν τα στραβά μάτια, ενώ αρχαιολογικοί χώροι καταστρέφονται για να στηθούν παράνομες επιχειρήσεις. Ο βράχος της Ακρόπολης της Λίνδου κυριολεκτικά αλλού σκάβεται και αλλού μπαζώνεται για να στηθούν νέες μπίζνες.

Στην Αγία Αγάθη οι καντίνες ξεπετιούνται η μία μετά την άλλη εντός αρχαιολογικής ζώνης, με τις εδώ υπηρεσίες να κοιτάνε αλλού.

Με μαφιόζικες μεθόδους απειλούνται αντιδημάρχοι και άλλοι αιρετοί, ενώ δημόσιες καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης δεν ερευνώνται καν.

Κάποιοι σκόπιμα έστρεψαν τα βλέμματα στην Γλύστρα ενώ άλλους του αφήνουν να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα ρημάζοντας κυριολεκτικά τον τόπο μας.

Η κατάσταση αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς το νησί θα αλλοιωθεί απο άκρη σε άκρη και η Ντραγκέτα της Καλαβρίας θα μοιάζει αθώα μπροστά στα όσα διαφαίνονται.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This