Διήμερο Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Αβάθμιας και Β΄βάθμιας

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος» προσκαλεί εκπαιδευτικούς Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης σε διαδικτυακό εργαστήριο αυτοφροντίδας & εμψύχωσης με θέμα «Φροντίζω τις ανάγκες μου, διερευνώντας αποθέματα & δίκτυα», που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 17.00-19.30 μέσω της πλατφόρμας zoom, στο οποίο θα ακολουθήσουν μηνιαίες συναντήσεις follow-up.

Αξιοποιώντας αρχές και πρακτικές της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε τοπία ασφαλείας, να αναδείξουμε προσωπικά και συλλογικά αποθέματα.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δοθεί έμφαση στις καταστάσεις που ζούμε στην καθημερινότητά μας για τις οποίες αισθανόμαστε τυχεροί που υπάρχουν και υπερήφανοι/ες που συμβάλουμε σε αυτές, καθώς και να τροφοδοτήσουμε περαιτέρω αυτές τις εμπειρίες μέσα στην ομάδα.

Υπεύθυνος του εργαστηρίου είναι ο κ. Σπύρος Στογιάννης, Κοινωνικός Λειτουργός- Στέλεχος Πρόληψης της «Διόδου».

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε μας στο τηλ. 22410-77205 ή στο

e-mail [email protected], μέχρι και τη Δευτέρα 18/10. Με τη δήλωση συμμετοχής, θα σας αποστείλουμε τον σύνδεσμο για το εργαστήριο. Όλα τα προγράμματα της «Διόδου» υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ