Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον “Α.Σ Ακουσίλαος Φανών 1957”

Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του “Α.Σ Ακουσίλαος Φανών 1957”.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση που λάβαμε, το Δ.Σ. αποτελείται από νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν όρεξη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του Ιστορικού Συλλόγου και κατ’ επέκταση του χωριού.

Το νέο Δ.Σ. στηρίζει και εμπιστεύεται τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και υπόσχεται μια αξιοπρεπή πορεία στη Β Κατηγορία!!!

Η ανακοίνωση του “Α.Σ Ακουσίλαος Φανών 1957”.

Ακαδημίες Ακουσίλαος

Α.Σ ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ 1957

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, μετά την διενέργεια εκλογών στις 29/06/2014, η νέα διοίκηση του συλλόγου μας είναι η εξής;
Πρόεδρος: Μαργαρίτης Στράτας
Αντιπρόεδρος: Σκλαβούρης Παναγιώτης
Γενικός Γραμματέας. : Διακοκολιός Νίκος
Ταμίας; Σκλαβούρης Πέτρος
Μέλη: 1) Αρφαράς Θοδωρής, 2) Ντελλάκης Μιχάλης, 3) Λαππάκης Γεώργιος
Αναπληρωματικά μέλη: 1) Καρανικόλας Στράτας, 2) Κουγιός Μιχάλης
Εξελεγκτική επιτρ.: 1) Καρασάββας Σπύρος, 2) Θεουλάκης Χρήστος, 3) Μπαλής Φίλιππος

Στόχος και φιλοσοφία του νέου Δ.Σ, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στους γηγενείς ποδοσφαιριστές, παρέχοντας τους όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες άθλησης, μία αξιοπρεπή πορεία στη Β Κατηγορία, και η ακόμη καλύτερη λειτουργία και οργάνωση της Ακαδημίας μας.

Σημείωση: επειδή τα αυτονόητα καμιά φορά παρεξηγούνται, προς αποφυγή λοιπόν παρεξηγήσεων, οποιαδήποτε οικονομική, διοικητική και παρεμφερή πράξη, από τον “Α.Σ Ακουσίλαος Φανών 1957” μετά τις 29/6/2014 θεωρείται νόμιμη κai έγκυρη, μόνο κατόπιν υπογραφής του Προέδρου Στράτου Μαργαρίτη, γραμματέα Νίκου Διακοκολιού και του Ταμία Πέτρου Σκλαβούρη.

Ευχαριστούμε

Pin It on Pinterest

Shares
Share This