Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στο Ακταίον 9-11 πμ απο την παράταξη «Ρόδος- Δύναμη Πολιτών»

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Γι’ αυτό το λόγο, η δημοτική παράταξη «Ρόδος- Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, στο πλαίσιο των εθελοντικών της δράσεων προσκαλεί τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, μαζί με τα μέλη της παράταξης σε εθελοντική αιμοδοσία, αύριο Σάββατο 12/7/2014 (9-11 π.μ.) στο Ακταίον.

Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που δυστυχώς θέτει σε
άμεσο κίνδυνο τη ζωή, όσων χρειάζονται το αίμα. Μέσω της παραπάνω πρωτοβουλίας, ελπίζουμε πως η εθελοντική αιμοδοσία των μελών και φίλων της παράταξης θα συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που καλείται να εξυπηρετήσει το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

Καλούμε όλες τις συμπολίτισσες μας και τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθεια μας, δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο τους, προσφέροντας μία φιάλη αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Την αιμοληψία θα αναλάβει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Ρόδου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Σας περιμένουμε…