Είναι τόσο «λιώμα» που φωνάζουν τους αστυνομικούς να τους συλλάβουν- Ο διάλογος είναι απολαυστικός… (βίντεο)


Δύο νεαροί άνδρες ταξίδευαν από το Λας Βέγκας προς τη Μοντάνα με περίπου 9 κιλά μαριχουάνα. Οι  νεαροί είχαν καπνίσει τόσο πολύ από τον καπνό που μετέφεραν που άρχισαν να τα… χάνουν.
Ο Leland Ayala-Doliente, 22 ετών και ο Holland Sward, 23 ετών είχαν καπνίσει αρκετά τσιγάρα μαριχουάνας και άρχισαν να πιστεύουν ότι όλα τα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο ήταν μυστικών αστυνομικών που τους παρακολουθούσαν και θεωρούσαν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα τους συλλάβουν.
Η σύλληψη αργούσε και μόλις έφθασαν στα σύνορα της Νεβάδας με το Άινταχο αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο και κάλεσαν την αστυνομία, ζητώντας επιτέλους να σταματήσει να τους ακολουθεί και να απαίτησαν (ευγενικά) να σταματήσει κάποιος από αυτούς τους «αστυνομικούς» και να τους συλλάβει.
«Γεια, είμαστε δύο τύποι που πιαστήκαμε να φέρνουμε «πράμα» στα σύνορά σας και όλοι οι αστυνομικοί, απλά οδηγούν γύρω μας και απλά θέλουμε να το τελιεώσετε. Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό» είπε ξεκινώντας τη συζήτηση με την αστυνομία ο Ayala-Doliente.
«Πιαστήκατε να κάνετε τι;» ρώτησε ο αστυνομικός στο τηλέφωνο και ο νεαρός είπε ότι μεταφέρουν ναρκωτικά στην πολιτεία τους, «αρκετοί αστυνομικοί οδηγούν γύρω μας με πολιτικά οχήματα και δεν σταματούν να μας συλλάβουν, δεν ξέρω γιατί. Απλά αναρωτιέμαι εάν μπορείτε να μας βοηθήσετε και να βάλετε ένα τέλος σε αυτό».
Οι νεαροί έδωσαν στην αστυνομία το σημείο στο οποίο βρίσκονταν και κλείνοντας το τηλέφωνο τους ευχαρίστησαν.

Οι δύο άνδρες λίγο αργότερα με ανακούφιση είδαν τους αστυνομικούς να πλησιάζουν και να τους συλλαμβάνουν.  Το χειρότερο για τους νεαρούς είναι ότι έκαναν τη χαζομάρα να πάρουν τηλέφωνο στις αρχές του Άινταχο, όπου οι νόμοι για τη μαριχουάνα είναι από τους πιο σκληρούς ανάμεσα σε όλες τις πολιτείες.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια