Υπόθεση Μπεν: Τη Δευτέρα ξεκινάνε νέες έρευνες στην Κω (φωτό)


Τη Δευτέρα ξεκινά η νέα επιχείρηση της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν μετά την επαναφορά του σεναρίου που θέλει το αγόρι να έχει πέσει θύμα δυστυχήματος με εκσκαφέα το 1991.

Αρχικά θα εξεταστεί για περίπου 10-12 ημέρες ένα οικόπεδο με ελιές κοντά στο αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε η οικογένεια Νίνταμ πριν από 26 χρόνια οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του μικρού Μπεν.

Το οικόπεδο από το οποίο θα ξεκινήσουν οι έρευνες

Στη συνέχεια, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ, άντρες της οποίας θα βρεθούν στο νησί των Δωδεκανήσων, ενδέχεται να ακολουθήσει εκσκαφή σε δεύτερο σημείο.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της επιχείρησης «υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν σε αρκετές περιπτώσεις οστά στο χώμα, καθώς ο χώρος αυτός αποτελούσε στο παρελθόν αγροτική γη. Εάν εξευρεθούν ασυνήθιστα  σχοιχεία, τότε θα σταλούν στο εργαστήριο για ιατροδικαστική ανάλυση».

Το σημείο στο οποίο θα γίνει η έρευνα

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί έχουν προετοιμάσει τη μητέρα του Μπεν για το χειρότερο σενάριο, αυτό δηλαδή που θέλει το μικρό αγόρι να έχει χάσει τη ζωή του.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια