Υλικά πρώτης ανάγκης παρέδωσαν στο νοσοκομείο μαθητές του Γυμνασίου Σορωνής


Υλικά πρώτης ανάγκης για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της Ρόδου, παρέδωσε  σήμερα το πρωί στην διοικήτρια του, κ. Κατερίνα Χατζηστρατή, αντιπροσωπεία μαθητών του  Γυμνασίου  Σορωνής.
Οι  εννέα μαθητές που επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο της Ρόδου ,μετά από κλήρωση που έγινε και οι οποίοι συνοδευόταν από την διευθύντρια του Γυμνασίου Σορωνής κ.Μαριάννα Μίσιου και τον καθηγητή κ.Αντώνη Σταματίου, παρέδωσαν  στην κ. Χατζηστρατή, τρία κιβώτια με γάζες, ρολά εξέτασης και επιδέσμους  που είναι απαραίτητα για την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς.
Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στους μαθητές του Γυμνασίου Σορωνής, οι οποίοι από το χαρτζιλίκι τους συγκέντρωσαν χρήματα για την αγορά των  υγειονομικών υλικών.
 Την πρωτοβουλία τους αυτή ,στήριξαν με έμπρακτο τρόπο ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σορωνής.
Οι μαθητές παραδίδοντας τα υλικά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμός τους, για την πράξη τους αυτή με την οποία κατάφεραν να συνδράμουν έστω και ελάχιστα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της Ρόδου το οποίο, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε , επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας για την παροχή υπηρεσιών υγείας.
Η κ. Χατζηστρατή παραλαμβάνοντας το υλικό ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσφορά τους και εξήρε την πρωτοβουλία τους αυτή.
 
  Η νέα πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου Σορωνής, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται, με στόχο την ανάδειξη της προσφοράς και της αλληλεγγύης ,προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται καθημερινά, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί. Ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις έχουν αναληφθεί και υλοποιηθεί από τους μαθητές του Γυμνασίου Σορωνής σε αγαστή συνεργασία με την Διευθύντρια, τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ,όπως είναι η προσφορά τροφίμων στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο κτίριο των Παλαιών Σφαγείων και η πραγματοποίηση του χαριστικού παζαριού «ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ!».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble