Υγειονομικό υλικό παρέδωσαν στον Δήμο τα εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία


Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο που οι Δήμοι καλούνται να ανταποκριθούν σε εκατοντάδες νέες αρμοδιότητες και αυξημένες ανάγκες των δημοτών με ελάχιστα ή μηδαμινά μέσα, έρχονται ως αρωγοί τα Εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία με τη συγκέντρωση Υγειονομικού Υλικού από τον ημιμαραθώνιο χορού που διοργάνωσαν στις 27/02/2015 τα εκπαιδευτήρια σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ροδίων Άθλησης .
Το Υγειονομικό Υλικό παρέδωσαν σήμερα Τετάρτη 09 Μαρτίου 2016 οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου και οι γυμνάστριες κ. Λεβέντη Μαρία ,κ. Ριζοπούλου Μαρία και η κ. Χατζηβαλσάμη Ειρήνη των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία στην Αντιδήμαρχο Προστασίας και Προαγωγής Υγείας ,Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο Φύλων και Τρίτης Ηλικίας κ. Άννα Ζωάννου και στην διευθύντρια του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κ. Δέσποινα Πάττα στα γραφεία του Δ.Ο.Π. με σκοπό την κάλυψη αναγκών των Δημοτικών Ιατρείων του Οργανισμού μας.
Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου ανέφερε πως η πράξη αυτή αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στην διευκόλυνση του έργου μας για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων του Δ.Ο.Π και την επίτευξη του σκοπού μας, που δεν είναι άλλος από την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών υγείας για την αντιμετώπιση του ανθρώπινου πόνου.
Τελειώνοντας η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου ευχαρίστησε τους Μαθητές και Εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία και τόνισε πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πραγματικά αξιέπαινες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια