Υαλουρονικό οξύ : ελιξήριο ομορφιάς αλλά και υγείας των αρθρώσεων


Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας, λόγω της δράσης του στην επιδερμίδα και τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος.
Κάτι που όμως πιθανό να μην γνωρίζετε, είναι το ότι πέρα από μια φυσική ουσία του δέρματος, περιέχεται φυσιολογικά και στις αρθρώσεις μας, λιπαίνοντάς τες και μειώνοντας την τριβή και φθορά των οστών μιας άρθρωσης.

Μέσα από τη διατροφή μας θα το βρούμε καταναλώνοντας κυρίως αμυλούχες τροφές όπως η γλυκοπατάτα, καθώς επίσης και σε ζωικά τρόφιμα όπου υπάρχει συνδετικός ιστός και χόνδρος, ο οποίος όμως δυστυχώς δεν τρώγεται.

Άτομα με φθορές των αρθρώσεων όπως για παράδειγμα αθλητές, άτομα προχωρημένης ηλικίας, υπέρβαροι οι παχύσαρκοι που χρειάζονται περισσότερο το υαλουρονικό θα πρέπει να μιλήσουν με το γιατρό ή το φαρμακοποιό τους για να τους συστήσει κάποιο επιλεγμένο συμπλήρωμα διατροφής, καθώς δυστυχώς η διατροφή από μόνη της δεν θα βοηθήσει.

Το Forever Active HA προσφέρει μία μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, με ενυδατικές και λιπαντικές ιδιότητες με Έλαιον Πιπερόρριζας (Ginger) και Κουρκουμά σχηματίζοντας έτσι ένα από τα αποτελεσματικότερα συμπληρώματα διατροφής για την λίπανση των αρθρώσεων και την ενυδάτωση της επιδερμίδας που κυκλοφορούν στην αγορά.
Το Υαλουρονικό Oξύ (YO ή HA) είναι μία ειδική πρωτεΐνη που παράγει το σώμα μας
για να λιπαίνει και να ανακουφίζει τις αρθρώσεις και τους μύες μας και να διασφαλίσει την επάρκεια της ενυδάτωσης της επιδερμίδας μας. Με την πάροδο του χρόνου, το σώμα μας παράγει όλο και λιγότερο HA. Με την ελάττωση του , οι αρθρώσεις μας μπορούν να χάσουν την φυσική λίπανσή τους και η επιδερμίδα μας
να γίνει σκληρή και ξηρή. Μέχρι πρόσφατα, χορηγούσαν το HA μόνο με ενέσεις, επειδή το πεπτικό σύστημα δεν μπορούσε να το απορροφήσει στην φυσική μορφή του, όμως χάρη στην διαδικασία Injuv®, το HA μπορεί τώρα να λαμβάνεται και από το στόμα.
Επί αιώνες, οι Κινέζοι γιατροί χρησιμοποιούν την Πιπερόρριζα (το γνωστό Ginger) και τον Κουρκουμά για την ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων.
Με το χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό Oξύ (HA) και την αποτελεσματικότητα του Ελαίου Πιπερόρριζας και του Κουρκουμά, το Forever Active HA αποτελεί το κλειδί για να λειτουργείτε και πάλι σαν καλολαδωμένη μηχανή

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια