Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το δήμο για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς


Ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των βρεφονηπιακών σταθμών έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, στο δήμο Ρόδου. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν δύο διαφορετικές γιορτές την Τετάρτη και την Πέμπτη που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Ειδικότερα, γονείς και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Ροδινιού όταν παρουσία του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Προσχολικής Αγωγής κ. Λίτσας Κρεμαστινού- Ροδίτη πραγματοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικα δρώμενα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Ευρωπαϊκής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Ρόδου υπό τον χορωδό κ. Μιχάλη Καλαϊτζή.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέντε βρεφονηπιακοί σταθμοί της πόλεως Ρόδου και συγκεκριμένα : o 1oς Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίου Νικολάου, ο 2ος Βρεφονηπιακός Τσιγάντε, ο 3ος Βρεφονηπιακός Βορείου Ηπείρου, ο βρεφονηπιακός Σταθμός του Νοσοκομείου και ο βρεφονηπιακός σταθμός στη Ροδιακή Έπαυλη.
Την προηγούμενη μέρα (Τετάρτη) στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, παρουσία της αντιδημάρχου και του προέδρου της δημοτικής ενότητας Κρεμαστής κ. Τσαμπίκου Ποδιώτη πραγματοποιήθηκε ανάλογη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της δυτικής πλευράς του νησιού της Ρόδου.
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση πήραν μέρος οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Έμπωνας, Φανών, Παραδεισίου, Κρεμαστής και Παστίδας που παρουσίασαν μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: Τα παιδιά του χθες και τα παιδιά του σήμερα».
Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πεταλουδών-Ιαλυσού και η Μικτή Παιδική Χορωδία και τα Μαντολίνα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλουδών.
Παρουσιάστηκαν κάλαντα από όλα τα τοπικά διαμερίσματα ενώ αναβίωσαν χριστουγεννιάτικα έθιμα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια