Χοροί και έκθεση ξυλόγλυπτων και ψηφιδωτών έργων στη Σορωνή


Σε μια υπέροχη βραδιά εξελίχθηκε αυτή της Κυριακής 12 Ιουνίου στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι». Οι δύο παιδικές ομάδες σύγχρονου χορού παρουσίασαν χορογραφίες κλασσικού και σύγχρονοι ρεπερτορίου. (Δείτε εδώ το βίντεο: https://youtu.be/kSliQr8mJEU). Παράλληλα άνοιξε η έκθεση ξυλόγλυπτων και ψηφιδωτών έργων των αντίστοιχων ομάδων που λειτουργούσαν με τη συνεργασία του ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς». Ο πρόεδρος του ΚΕΚ κ. Τσοπανάκης, παρέδωσε τις βεβαιώσεις όλων των ομάδων (ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής, υπολογιστών, κεντήματος-πλεξίματος, χειροτεχνίας, πρώτων βοηθειών) ενώ συνεχίζουν τις πρόβες οι τέσσερις ομάδες παραδοσιακών χορών και αερόμπικ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Σορωνής και φέτος δημιούργησε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα με 16 συνολικά ομάδες (προσθέσουμε στις παραπάνω και τις ομάδες: θεατρική, ζούμπα). Ομάδες που αφορούσαν όλες τις ηλικίες και διάφορες θεματικές, προσπαθώντας να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πολιτιστικές ανάγκες και επιθυμίες.

Επόμενη δράση είναι όπως κάθε χρόνο παραμονή του Άη Γιάννη του Καλαφουνιάρη (Κλήδονα), στις 23 Ιουνίου, στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής στις 20:00: με παραδοσιακούς χορούς από τις παιδικές ομάδες και κεράσματα από νοικοκυρές και μέλη του Συλλόγου.

Save

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble