Χορευταράς ο Δήμαρχος Ρόδου ! Φωτογραφίες


Μετά την πρωτομαγιά που είδαμε τον Δήμαρχο μπροστάρη στο χορό στο λόφο της Φιλερήμου, σειρά είχε ο γάμος της εξαδέλφης του Ευαγγελίας Σταματάκη και του συζύγου της Αναστάσιου Σφουγγαριστού που τελέστηκε εχθές το απόγευμα!

Ο Δήμαρχος έσυρε πρώτος το χορό σε ένα ροδίτικο πηδηχτό τιμώντας το αντρόγυνο και τον τόπο του και συνέχισε με μια λεβέντικη σούστα και έναν καλύμνικο  συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αγάπη ! Ελπίζουμε με το ίδιο λεβέντικες, γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις και φιγούρες  όπως τον θαυμάσαμε  στο χορό, να κατορθώσει να βάλει σε τάξη και τον Δήμο της Ρόδου, όπως φαίνεται ότι έχει σκοπό να κάνει !

Ένας όμορφος γάμος με πολύ κέφι και χορό,  σε στολισμό και διακόσμηση της κουμπάρας Δέσποινας Δημητρά, η οποία μαζί με τις φίλες της νύφης χόρεψαν και τραγούδησαν με συγκινητικό παραδοσιακό τρόπο προς τιμήν της. Η  νύφη πριν το γάμο πήρε την ευλογία από τον Μικρό Ταξιάρχη στο Ιερό Ναύδριο της Ρόδου και ακολούθησε το απρόοπτο να μην πιάνει την ανθοδέσμη κάποια ελεύθερη κοπέλα,  καθώς … σφηνώθηκε στην οροφή της αίθουσας εκδηλώσεων !

Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι !!

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια