Ξεκινά αποκατάσταση πλακοστρώσεων και κυβόλιθων στην πόλη της Ρόδου


Την σύμβαση για την κατασκευή έργου με τίτλο «Αποκατάσταση πλακοστρώσεων και κυβόλιθων εντός της πόλεως Ρόδου» υπέγραψε την Πέμπτη 4 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία του ανάδοχου εργολάβου κου Γεώργιου Μπόκου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 69,000 ευρώ και το ποσό της συμβάσεως σε 36,239 ευρώ. Η χρηματοδότηση γίνεται από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ και περιλαμβάνει την αντικατάσταση παλαιών φθαρμένων κυβόλιθων και τσιμεντοστρώσεων στην πόλη της Ρόδου, επί των οδών: Ιερού λόχου, Αβέρωφ και Γαλλίας, Εθελοντών Δωδεκανήσου, Τάρπον Σπρινκς, Πλατεία Κύπρου, Γ.Λαμπράκη και Αμερικής και σε σημεία κατά την υπόδειξη της υπηρεσίας.

Οι εργασίες εκτέλεσης θα ξεκινήσουν άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα εντός των εννέα μηνών, βάσει του χρονοδιαγράμματος που καθορίζεται από την σύμβαση.

Επιπρόσθετα, στις διαδικασίες διεξαγωγής τρίτου διαγωνισμό που αφορά την επισκευή και συντήρηση δημοτικών κτιρίων, «προχώρησε» πρόσφατα ο δήμος Ρόδου, παρά τις καθυστερήσεις, λόγω αλλαγής του Φ.Π.Α.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια