Ελάχιστο χρέος μας να σταθούμε δίπλα απ’ αυτά τα παιδιά και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον ωραίο αγώνα τους,


Η συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τη διοργάνωση του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο είναι τεράστια και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος έκανε το δικό του χαιρετισμό εν όψει της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Αναλυτικά, ο χαιρετισμός του:

«Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια καλωσορίζω στην Ρόδο το final four του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη της ποιότητας των αθλητικών εκδηλώσεων που οργανώνει και στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η ενεργός συμβολή της Περιφέρειας στην οργάνωση του final four, είναι η ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης, απέναντι σε μια ομάδα, που μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους!

Για μας, τα παιδιά του ΓΣ Δωδεκάνησος δεν είναι μόνο πρωταθλητές Ελλάδος. Για μας, είναι πρωταθλητές ζωής. Όλα αυτά τα χρόνια των αγώνων και των διακρίσεων, μας έχουν διδάξει ότι όταν υπάρχει πίστη, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια, τα πάντα είναι εφικτά.

Το μήνυμα που στέλνουν όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές των ομάδων που συμμετέχουν, είναι ένα μήνυμα που αφορά πρωτίστως όλους εμάς. Είναι το μήνυμα του αγώνα, της αυτοπεποίθησης της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις σου. Το μήνυμα της εσωτερικής φλόγας, της επιμονής και της θέλησης, που ξεπερνά κάθε δυσκολία και τα κάνει όλα δυνατά.

Είναι το μήνυμα ότι δεν σταματάς ποτέ την μάχη και την προσπάθεια. Ελάχιστο χρέος μας να σταθούμε δίπλα α’ αυτά τα παιδιά και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον ωραίο αγώνα τους, που μας εμπνέει και διδάσκει: ότι στη ζωή, ανεξαρτήτως των αντιξοοτήτων, μόνο με την φιλοσοφία του νικητή μπορείς να πας μπροστά. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια