Συνάντηση του Δημάρχου με τον Παύλο Γερουλάνο


O δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος υποδέχτηκε σήμερα (Δευτέρα) στο γραφείο του, τον υπεύθυνο του Τομέα Ανάπτυξης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος διετέλεσε και υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού,

Τον κ. Γερουλάνο συνόδευαν : το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής Γραμματέας Τουρισμού κ. Βάιος Καλοπήτας, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Τιμόθεος Παρασκευάς και το μέλος της Γραμματείας Τουρισμού κ. Αντώνης Κολιάδης.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές της Ρόδου σε θέματα Ανάπτυξης, Ανταποδοτικότητας, Τουρισμού, Περιβάλλοντος, καθώς και θέματα της Νέας Γενιάς, με τον δήμαρχο να θέτει για μία ακόμη φορά το θέμα της είσπραξης μέρους των εσόδων από τους Αρχαιολογικούς και Πολιτιστικούς χώρους. Την εν λόγω πρόταση ο Δήμαρχος έχει επανειλημμένως καταθέσει στα Υπουργεία Πολιτισμού και Εσωτερικών, καθώς και στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, και διαφαίνεται τελικά να γίνεται αποδεκτή από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο κ. Χατζηδιάκος έθεσε επιπλέον θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση του Γκόλφ Αφάντου και του Αεροδρομίου ενώ υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των νέων ανθρώπων προκειμένου να παραμένουν στον τόπο τους με προοπτικές.

Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και δήλωσε ότι στόχος της επίσκεψής του είναι η καταγραφή των αναγκών και των προβλημάτων προκειμένου να σχεδιαστεί από τον πολιτικό του χώρο το νέο μοντέλο ανάπτυξης για την περιοχή.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble