Χατζής Χατζηευθυμίου : «Αλυσοδεμένη Δημοκρατία Σε διωγμό οι πολίτες από τη Δημοτική ΑρχήΡόδου»


ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ
Αλυσοδεμένη Δημοκρατία Σε διωγμό οι πολίτες από τη Δημοτική ΑρχήΡόδου !!!!!!!!
Χωρίς την παρουσία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έξω και μέσα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου.
Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δ.Σ. προς τον κ. Δήμαρχο, να δώσει εντολή αποχώρησης των αστυνομικών και να επιτραπεί σε όσους πολίτες το επιθυμούν να παραβρεθούν στην συνεδρίαση, ο κ. Δήμαρχος υπερασπίστηκε μέχρι τέλους την απόφασή του για διατήρηση της κατάστασης ως είχε. Αποτέλεσμα, μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής, σύσσωμη η μειοψηφία να αποχωρήσει.
Ποιος ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομικής δύναμης; Ο κ. Δήμαρχος. Για ποιόν λόγο; Για την προστασία της Δημοκρατίας!!!!
Αυτό που πραγματικά είναι αξιοσημείωτο είναι πως μια Δημοτική Αρχή, εκλεγμένη μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και η οποία οφείλει να λειτουργεί και με Δημοκρατικές διαδικασίες εκφράζοντας τους πολίτες του Δήμου, ζητάει την παρουσία και κατ’ επέκταση και την προστασία αστυνομικών δυνάμεων με το φόβο επεισοδίων από τους ίδιους τους δημότες που την εξέλεξαν.
Αυτό σημαίνει ότι έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη προς την Δημοτική Αρχή, τον τρόπο λειτουργίας και τις αποφάσεις της, αλλά παράλληλα δείχνει και την αλαζονεία ορισμένων που θέλουν να επιβάλλουν την άποψη τους προς σκεπτόμενους πολίτες χρησιμοποιώντας Κρατική βία και αντιμετωπίζοντας τους δημότες ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Επειδή δε η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να ασχολείται με σοβαρότερα πράγματα, ενδεχομένως να χρειαστεί η πρόσληψη ιδιωτικής Αστυνομίας ή ειδικών στο Face Control για την ασφάλεια του υπέρμαχου της δημοκρατίας Δημάρχου Ρόδου
Κύριε Δήμαρχε τα ράσα δεν κάνουν τον Παπά και η επίκληση της Δημοκρατικής πίστης δεν καθιστά εσάς ή οποιονδήποτε άλλον Δημοκράτη, αντίθετα οι πράξεις σας και οι ενέργειες καθ’ ενός προσδιορίζουν τα πιστεύω του.
Χθες με εντολή του ο κ. Δήμαρχος αλυσόδεσε τη Δημοκρατία και τη Δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου για πρώτη φορά από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, για πρώτη φορά από την εκλογή του πρώτου Δημάρχου Ρόδου Γαβριήλ Χαρίτου
Άξιος ο μισθός του
Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Δήμαρχο στον κατήφορο που πορεύετε . Στην μακρόχρονη παρουσία μου στην Τ.Α. χθες έζησα κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει συνάδελφος που να αισθάνθηκε όμορφα στην προσπάθειά του να εισέλθει στο Δημοτικό Μέγαρο πλην του εμπνευστή της αστυνομευόμενης Δημοκρατικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η έλλειψη πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων δυστυχώς οδηγεί τον κ. Δήμαρχο σε λόγους και πράξεις για τις οποίες κάθε τρεις και λίγο αναγκάζεται να ζητά συγνώμη μετά από υποδείξεις ορισμένων σοβαρών συνεργατών του που αντιλαμβάνονται τα συνεχή ολισθήματά του.
Έτσι και χθες, αντί πολιτικού λόγου και παράθεση επιχειρημάτων που να δικαιολογούν την αδικαιολόγητη πράξη του, έκανε αναφορά στην ηλικία μου ως αυτή να είναι λόγος απαγορευτικός στην άσκηση των καθηκόντων μου. Εγώ του εύχομαι πρώτον να φθάσει στα χρόνια μου και δεύτερον να έχει την σωματική ακεραιότητα και την διαύγεια πνεύματος που διαθέτω σήμερα
Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«ΡΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια