Τα «κρυμμένα» χαρακτηριστικά του iOS 9


Το πιο πρόσφατο λογισμικό της Apple, iOS 9 έχει διάφορα χαρακτηριστικά που μπορεί αρκετοί χρήστες να μην έχουν παρατηρήσει.

Δείτε μερικά από αυτά…

1. Εντοπίστε πιο εύκολα φωτογραφίες

Η εύρεση φωτογραφιών είναι πιο εύκολη από ποτέ. Πλέον μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρωτήσετε τη Siri: «Δείξε μου τις φωτογραφίες που τράβηξα την προηγούμενη εβδομάδα» ή «Δείξε μου τις φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες στην Αθήνα» στα Αγγλικά και να είναι επίσης στην αγγλική γλώσσα οι ρυθμίσεις του κινητού σας.

2. Αυτόματη αποσύνδεση από το Wi-Fi

ios2

Μια νέα ρύθμιση του Wi-Fi θα σας βοηθάει να αποσυνδέεστε αυτόματα από το ασύρματο δίκτυο όταν αυτό είναι ασθενές ώστε να συνδέεστε στο δίκτυο της σύνδεσής σας. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, στα δεδομένα και επιλέγοντας κάτω-κάτω «βοήθεια Wi-Fi».

3. Χρήσιμες προτάσεις

ios3

Ενώ είστε στην κεντρική οθόνη, σύρετε από τα αριστερά και θα σας εμφανιστούν πρόσφατες εφαρμογές αλλά και άτομα που πιθανόν θέλετε να καλέσετε με βάση το ιστορικό σας.

4. Απενεργοποίηση φωνής Siri σε αθόρυβη λειτουργία

Πλέον μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη φωνή της Siri αν το τηλέφωνό σας είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Siri > Φωνητική ανάδραση και επιλέξτε «Έλεγχος με το διακόπτη κουδουνίσματος».

5. Πηγαίνετε γρήγορα στην προηγούμενη εφαρμογή

Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε στην κεντρική οθόνη της συσκευής σας. Πάνω αριστερά εμφανίζεται σε ποια εφαρμογή ήσασταν πριν οπότε μπορείτε να μεταβείτε άμεσα.

6. Επιλογή φωτογραφιών

ios4

Δεν χρειάζεται να επιλέγετε μία-μία τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε. Μπορείτε να πάτε στο άλμπουμ σας, να πατήσετε «επιλογή» και να σύρετε με το δάχτυλό σας πάνω στις φωτογραφίες που θέλετε να επιλέξετε.

Πηγή : newsbeast.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble