Δεύτερο σοκ: Το αιματηρό βίντεο της διπλής δολοφονίας στις ΗΠΑ που γύρισε ο … δράστης!


Ο δράστης του φονικού και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση γυναίκας δημοσιογράφου και ενός άνδρα εικονολήπτη του τηλεοπτικού δικτύου «WDBJ7» στη πόλη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, δημοσιοποίησε το δικό του βίντεο από την δολοφονία.

Στο βίντεο φαίνεται ο ψυχικά ασθενής δράστης να πλησιάζει την ανύποπτο δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν του τηλεοπτικού σταθμού στη Βιρτζίνια να βγάζει το όπλο του για πρώτη φορά στη συνέχεια να το κρύβει και τη δεύτερη φορά να πυροβολεί.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια πάντως δήλωσε πως ο δολοφόνος είναι «δυσαρεστημένος» πρώην υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ οι αστυνομικές αρχές τον έχουν ταυτοποιήσει από την πινακίδα του αυτοκινήτου του.

«Η αστυνομία πλησιάζει τον ύποπτο δράστη. Θα συλληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα», τόνισε ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, λίγες ώρες μετά την τραγωδία, ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε, καταδιωκώμενος από την αστυνομία, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η γυναίκα από την οποία έπαιρνε συνέντευξη η Πάρκερ. Ο πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου WDBJ, Τζέφρι Μαρκς, μιλώντας σε εκπομπή του σταθμού επιβεβαίωσε το θάνατο των Πάρκερ και Γουάρντ.

«Ακούσαμε κραυγές και μετά δεν ακούσαμε τίποτα. Είναι λυπηρή υποχρέωσή μου να αναφέρω τους θανάτους», δήλωσε ο Μαρκς, ο οποίος επισήμανε πως διενεργείται έρευνα για το φονικό περιστατικό.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble