ΡΟΔΟΣ: 215 ημέρες σαιζόν για την Ελλάδα προωθεί η TUI !

ΡΟΔΟΣ: 215 ημέρες σαιζόν για την Ελλάδα προωθεί η TUI !

Παρά το γεγονός ότι το δείπνο στον «Αλέξη» στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου ήταν σε πολύ στενό κύκλο, όπως πάντα καταφέραμε να μάθουμε τα βασικά στοιχεία της τοποθέτησης του Friedrich Joussen, «οικοδεσπότη» χθες και διευθύνοντος συμβούλου της TUI.
Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές ο όμιλος της TUI προωθεί την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, με βάση τον σχεδιασμό που είχε ξεκινήσει από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση για 210 έως 215 ημέρες το χρόνο.
Ήδη φέτος το πρόγραμμα της TUI για Ελλάδα ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.
Ενδεικτικό της πολύ θετικής στάσης του κ. Joussen, ο οποίος συνοδευόταν από όλο το επιτελείο του, για τον προορισμό Ελλάδα, ήταν η εξής αναφορά σε μια αποστροφή του λόγου του: » …Greece is an authentic unique destination», συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα είναι στις «top priorities of TUI Group».
Από την πλευρά της η Έλενα Κουντουρά επισήμανε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι ένας από τους τέσσερις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων της νέας κυβέρνησης και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόθεση της ηγεσίας της TUI να προωθήσει την επέκταση της περιόδου, συμπληρώνοντας με νόημα: «Η Ελλάδα μπορεί να έχει Τουρισμό 12 μήνες το χρόνο».
Κλείνοντας η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού τόνισε ότι κυβέρνηση και το υπουργείο θα σταθούν δίπλα σε όποιον οργανισμό ή φορέα συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.
Τον λόγο πήρε ακόμη και ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη ευαρέσκειά του για την επίσκεψη του κ. Friedrich Joussen στην Ρόδο, η οποία είναι και η πρώτη του επίσκεψη με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.
Ο κ. Χατζημάρκος τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νοτίου Αιγαίου και δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις.
Στο δείπνο παρακάθισαν περίπου 30 άτομα, οι συνεργάτες του κ. Joussen, οι εκπρόσωποι του ομίλου στην Ελλάδα, η υπουργός Έλενα Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς, η αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου, η αντιδήμαρχος υπεύθυνη για θέματα Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ξενοδόχοι συνεργάτες της TUI.
Όπως αποκαλύψαμε χθες ο Γερμανός CEO θα επισκεφθεί και το νησί της Κω.
Καλά ακούγονται όλα αυτά…

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble