Παραδόθηκαν τρόφιμα σε Φιλανθρωπικό Φορέα της Ρόδου απο την αστυνομία


Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του νέου έτους, έχει προγραμματίσει και υλοποιεί πρωτοβουλίες κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων και πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στο Νότιο Αιγαίο η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με μέριμνα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ρόδου και με απόφαση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου τα συγκεντρωθέντα είδη διατέθηκαν για κάλυψη άμεσων αναγκών του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι αντιπροσωπία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλή τον Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Ταξίαρχο Φώτιο Νικολόπουλο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου και παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη.

Η κοινωνική αυτή δράση αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελούν τέτοιου είδους φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble