« Τριγωνοψαρούλης» Μια δροσερή Θεατρική Παράσταση με από τους μαθητές Νηπιαγωγείου του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»


Μια πραγματικά εξαιρετική παράσταση έδωσαν οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.

Ο ήρωας του βυθού «Τριγωνοψαρούλης», έκανε ένα μαγευτικό μακροβούτι στην διαφορετικότητα και κέρδισε τις εντυπώσεις.  «Ο Τριγωνοψαρούλης» είναι το κλασικό παραμύθι του γνωστού συγγραφέα που φιλοξενήθηκε φέτος στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Βαγγέλη Ηλιόπουλου, σε διασκευή της Μάρτζυ Δερμιτζάκη και της Βούλας Μαράντου. Μια  μουσικοχορευτική παράσταση που κατάφερε να αναδείξει την αξία της συνεργασίας και της μοναδικότητας.

Ο «Τριγωνοψαρούλης» δεν είχε την εμφάνιση για να τον αποδεχτούν, καλός μαθητής για το εκπαιδευτικό σύστημα του βυθού, δεν ήταν. Δεν γνώριζαν από πού «κρατάει η σκούφια του». Ευκαιρίες να τον γνωρίσουν να τον καταλάβουν δεν του έδωσαν… Ευτυχώς, το αχόρταγο δίχτυ των ανθρώπων έπεσε πάνω από το ψαροσχολείο τη κυρίας Κοραλένιας και να η ευκαιρία του Τριγωνοψαρούλη να γίνει ήρωας και να τους σώσει.

Καλό καλοκαίρι από την παρέα του «Τριγωνοψαρούλη» που σας θυμίζει ότι δεν είναι εύκολο να γίνουν όλοι ήρωες για να αποδείξουν τη μοναδικότητά τους και την αξία τους. Δώστε μια ευκαιρία, γνωρίστε τους.

Σκηνοθεσία: Μάρτζυ Δερμιτζάκη, Βούλα Μαράντου, Χριστίνα Γεωργοπούλου, Γεωργία Λυκούρεση

Σκηνικά: Σάρα Καμπουράκη, Χριστίνα Γεωργοπούλου

Μουσική: Μάρτζυ Δερμιτζάκη, Βούλα Μαράντου,  Γεωργία Λυκούρεση, Ειρήνη Χατζηφούντα

Αφίσα: Μαγικά μολύβια, Άγγελοι των κοχυλιών

Επιμέλεια αφίσας, προγράμματος: Γεωργία Καζούλλη

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble