Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου


Πλησιάζοντας οι μέρες διεξαγωγής του διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης κατηγορίας κορασίδων με την επωνυμία «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ», οι ετοιμασίες για μία άρτια, από κάθε άποψη, διοργάνωση εντείνονται από τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής που εστιάζουν την προσοχή τους σε κάθε λεπτομέρεια.

Στο Τουρνουά, το οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ροδίων και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, στις 18-20 Ιουνίου και με τη συμμετοχή των ομάδων μπάσκετ ΑΕ Δικαίου Κω, Ντάτσα, Μαρμαρίς από τη γειτονική Τουρκία και φυσικά του οικοδεσπότη ΓΑΣ Ιάλυσος, θα συμβάλλουν τόσο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου (ΣΔΚΔ) όσο και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου (ΣΚΚΔ) καλύπτοντας τις ανάγκες του αγωνιστικού προγράμματος με τη συμμετοχή διαιτητών και μελών γραμματείας.

Από τους αγώνες του Τουρνουά δε θα μπορούσε να λείψει η ιατρική κάλυψη και η παρουσία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου είναι δεδομένη για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των παιδιών μας.

Είναι πολύ μεγάλη χαρά για τους διοργανωτές να γίνονται αποδέκτες ενδιαφέροντος από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά τη διεθνή διοργάνωση, η οποία «μεταφέρεται» κι εκτός συνόρων, με συνεχείς αναφορές και προβολή στα ΜΜΕ της Τουρκίας. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και η ομάδα εθελοντών του Τουρνουά καθώς επίσης και οι χορηγοί οι οποίοι ανταποκρίνονται θετικά σε κάθε κάλεσμα και χωρίς τους οποίους η υλοποίηση του σχεδιασμού της οργανωτικής επιτροπής του Τουρνουά δε θα ήταν εφικτή.

Εξάλλου, σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το φυλλάδιο του Τουρνουά, με τις φωτογραφίες των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν καθώς επίσης και το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου.

Το φυλλάδιο είναι γραμμένο τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά.

filladio esofilo filladio exofilo

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια