Το βίντεο που πυροδότησε νέες θεωρίες συνωμοσίας για την ύπαρξη UFO


Μετά το βίντεο αυτό οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν πως έχουν πλέον στα χέρια τους την απόδειξη πως η NASA κρύβει στοιχεία για την ύπαρξη UFO.

Στο οπτικό υλικό που προέρχεται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό φαίνεται ένα ιπτάμενο αντικείμενο να περνά με ταχύτητα κοντά του. Αμέσως μετά το livestream της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας διακόπηκε ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις υποψίες.

Στο βίντεο φαίνεται μια λευκή κουκκίδα να αναδύεται από το σκοτάδι πάνω από τον ορίζοντα της Γης. Λίγο πριν χαθεί από το οπτικό πεδίο, η σύνδεση διακόπτεται και αντικαθίσταται από μια γκρίζα οθόνη και το μήνυμα που καλεί τους θεατές να περιμένουν λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Πολλοί δεν βλέπουν τίποτα ασυνήθιστο στο βίντεο αυτό, σημειώνει η Daily Mail, ωστόσο οι κυνηγοί ΑΤΙΑ και οι λάτρεις των σχετικών θεωριών λένε πως στο εκπληκτικό αυτό οπτικό υλικό καταγράφεται η εμφάνιση ενός μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου.

Ο χρήστης ColdPyro που το ανέβασε στο YouTube γράφει: «Αυτό βρέθηκε στο επίσημο κανάλι του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Δείχνει ένα UFO που μπαίνει στο οπτικό πεδίο κι αμέσως μετά η σύνδεση κόβεται».

5edf0ba7

Πηγή : newsbeast.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

9 Shares
Share9
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble