Το κράνος έσπασε, αλλά του έσωσε τη ζωή…


Το κράνος έσπασε, αλλά του έσωσε τη ζωή… Το τροχαίο έγινε πριν από λίγο στο Παγκράτι Λαμίας. Ο 39χρονος δικυκλιστής κινούταν με τη μηχανή στην οδό Ναυπάκτου με κατεύθυνση από Παγκράτι προς Νέα Άμπλιανη.

 

Την στιγμή που επιχειρούσε προσπέραση σε προπορευόμενο αυτοκίνητο είδε ένα αυτοκίνητο, που βγήκε από την οδό Λεβαδείας, να διασχίζει κάθετα την Ναυπάκτου.

Ο 39χρονος για να αποφύγει τη σύγκρουση πάτησε φρένο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο. Η μηχανή γλίστρησε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο μαζί με τον αναβάτη, για να καταλήξει κάτω από το αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ο 39χρονος φορούσε κράνος, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, έσπασε από τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο. Ο δικυκλιστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Επίσης ο αναβάτης της μηχανής στάθηκε διπλά τυχερός, αφου δεν χτυπήθηκε και από το αυτοκίνητο που προσπερνούσε, ο οδηγός του οποίου κατάφερε να το ακινητοποιήσει έγκαιρα.

Η μηχανή από τη σύγκρουση «σφήνωσε» στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η βοήθεια των πυροσβεστών για να μπορέσουν να την αποκολλήσουν.

trxlamia1trxlamia2trxlamia3trxlamia4trxlamia5trxlamia6trxlamia7trxlamia8trxlamia9trxlamia10

 

Πηγή :  lamiareport.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια