Το δεύτερο Casa Cook hotel από την Thomas Cook ανοίγει στην Κω τον Ιούλιο του 2017


Η Thomas Cook πρόκειται να λειτουργήσει το δεύτερο ξενοδοχεία της δική της αλυσίδας, Casa Cook, στην Κω, από τον Ιούλιο του 2017. Το άνοιγμα του δεύτερου ξενοδοχείου ακολουθεί εκείνου του Casa Cook Rhodes, που άνοιξε τον περασμένο Μάιο στη Ρόδο.

Η φιλοσοφία του Casa Cook αποτελεί μέρος της απόπειρας της Thomas Cook α προσελκύσει μια νέα γενιά πελατών.

Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία είναι σχεδιασμένα για ζευγάρια, φιλικές παρέες, μόνους ταξιδιώτες και οικογένειες, που αναζητούν “εναλλακτικές” διακοπές, χωρίς δραστηριότητες για παιδιά και διασκέδαση.

Το νέο ξενοδοχείο Casa Cook Kos θα βρίσκεται στην περιοχή Μαρμάρι της Κω. Νεόκτιστο, θα διαθέτει 100 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένης βιλών με δίκλινες κρεβατοκάμαρες, με δικές τους πισίνες.

Οι δραστηριότητες στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν μαθήματα γιόγκα, σύγχρονο γυμναστήριο, χαμάμ, μασάζ και το Casa Cook Beach Club, το πρώτο της Thomas Cook. Το The Beach Club θα προσφέρει στους ενοίκους του ξενοδοχείου (αλλά και σε επισκέπτες εκτός ξενοδοχίου) χώρο για ηλιοθεραπεία, φαγητό και ζωντανή μουσική από μόνιμο DJ.


Casa Cook Rhodes.

Ο Remo Masala, Creative Director της Thomas Cook Group δήλωσε: “Σχεδιάσαμε το ‘concept’ των Casa Cook, ώστε να απυεθύνονται σε ταξιδιώτες, οι οποίοι πιθανόν θεωρούν ότι τα πακέτα διακοπών δεν τους ταιριάζουν, για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία. Μέσα σε μία μόνο σεζόν, το πρώτο μας Casa Cook στη Ρόδο μας έδειξε το μέγεθος των δυνατοτήτων που υπάρχουν. Είμαστε ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να ‘χτίσουμε’ πάνω σε αυτήν την επιτυχία, με τη λειτουργία του νέου Casa Cook στην Κω”.

Σημειώνεται ότι περίπου το 90% όσων έμειναν στο Casa Cook Rhodes ήταν νέοι πελάτες της Thomas Cook.

Πηγή  :traveldailynews.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια