Τμήματα μουσικής απο τον Σύλλογο Νέων Παραδεισίου Ωρίωνας


Από την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 ξεκινούν στο Παραδείσι, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου Ωρίωνας, τα παρακάτω ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

• ΠΑΙΔΙΚΗ «ΟΡΧΗΣΤΡΑ», με βασικά όργανα το βιολί και το μαντολίνο. Για παιδιά από 7 έως 14 χρονών. Κάθε Τρίτη από 18.10 έως 18.50.

• ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, επίσης με βασικά όργανα το βιολί και το μαντολίνο. Κάθε Τρίτη από 19.00 έως 19.45.

• ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Κάθε Τρίτη από 20.00 έως 21.00.

Επισημαίνεται ότι για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω τμήματα φυσικά και δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις, ούτε (για την Χορωδία), απαιτείται αυτό που κάποιοι καλούν «καλή φωνή». Κι αυτό γιατί οι απαραίτητες μουσικές γνώσεις και η καλλιέργεια της φωνής επιτυγχάνονται σταδιακά κατά την διάρκεια των μαθημάτων- προβών, που σε όλες τις περιπτώσεις, είναι ομαδικά.

Αυτά που προάγονται ως «φιλοσοφικές» θέσεις στην «ΟΡΧΗΣΤΡΑ» (παιδιών και ενηλίκων) και την ΧΟΡΩΔΙΑ ενηλίκων Παραδεισίου, είναι τα παρακάτω:
Η μουσική είναι ευτυχία! Είναι στήριγμα ζωής! Είναι ενέργεια! Η μουσική είναι για όλους! Μουσική όμως χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς το φόβο του λάθους. Μουσική με συνεργασία, για ποιοτική επικοινωνία.
Τη διδασκαλία και την διεύθυνση της «ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ» και ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου Ωρίωνας, έχει αναλάβει ο μουσικοπαιδαγωγός και διευθυντής Χορωδιών, Γιώργος Σακελλαρίδης.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια