Ρόδος : Κώνοι Στάθμευσης στις θέσεις παρκινγκ ΑΜΕΑ που καταλαμβάνονται


Με το Σύλλογο ΑΜΕΑ συναντήθηκε ο Δήμαρχος. Κώνοι Στάθμευσης στις θέσεις παρκινγκ που καταλαμβάνονται

Τα προβλήματα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ κ. Μανόλη Ζηδιανάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Μεταξύ αυτών ο κ. Ζηδιανάκης επισήμανε το πρόβλημα της κατάληψης των χώρων στάθμευσης από μη αναπηρικά αυτοκίνητα και ενημέρωσε το δήμαρχο για την αγορά κώνων στάθμευσης από πλευράς του Συλλόγου ζητώντας την αρωγή του για την τοποθέτησή τους. Οι κώνοι θα τοποθετηθούν σε 10 σημεία της πόλης μετά από συνεννόηση με την Τροχαία.
Ο δήμαρχος καλεί τους πολίτες να σέβονται τους χώρους στάθμευσης ΑΜΕΑ ώστε τα άτομα με αναπηρία να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην πόλη.
Αξίζει να τονιστεί ότι χώροι στάθμευσης ΑΜΕΑ υπάρχουν στα σημεία :
μπροστά από το Δημαρχείο, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δικαστικό Μέγαρο, απέναντι από το Δικαστήριο, καθώς και στις οδούς: Αλ. Παπάγου (απέναντι από τον ΕΟΤ), Αβέρωφ (απέναντι από τα Λεωφορεία του ΡΟΔΑ), Ιερού Λόχου (απέναντι από το ξενοδ. Πλάζα), Γρηγορίου Λαμπράκη (έξω από την Εθνική Τράπεζα), Εθνάρχου Μακαρίου (Στοά Ροίκου), Σοφοκλή Βενιζέλου και Γρηγορίου Λαμπράκη, Πλατεία Ακαδημίας και οδό Αμερικής (απέναντι από τον ΟΤΕ).

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια