Επιμήκυνση της σαιζόν για τους Ρώσους τουρίστες επιδιώκει η ΤΕΖ ΤOUR Ελλάς, σε συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Ρόδου


Συνάντηση εργασίας για τον προγραμματισμό της επόμενης τουριστικής περιόδου για τη Ρωσική αγορά είχε το μεσημέρι (Τρίτη) ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με τον πρόεδρο της ΤΕΖ ΤOUR Δημήτρη Χαριτίδη και τον Γενικό Διευθυντή Μανόλη Απλαδενάκη.

Με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου οι δύο πλευρές συζήτησαν την προοπτική διοργάνωσης εκδηλώσεων και φεστιβάλ που θα παρακινήσουν τους Ρώσους τουρίστες να έρχονται στη Ρόδο και πέραν των τεσσάρων καλοκαιρινών μηνών που την επισκέπτονται.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε στον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή του τουρ οπερέιτορ ότι θα παράσχει οποιαδήποτε διευκόλυνση απαιτείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει συντονισμός με τις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της Ρόδου.

Σε διεξοδική συζήτηση προχώρησαν επιπλέον για το θέμα της θεώρησης της βίζας των Ρώσων τουριστών και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται ενώ ειδική αναφορά έγινε στις αεροπορικές συνδέσεις και τους σχεδιασμούς του TEZ TOUR Ελλάς.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια