Περίπατος και τένις στο Έλαφος και στον Προφήτη Ηλία απο τον Ροδιακό όμιλο Αντισφαίρισης


-Όταν με 45′ λεπτά οδήγηση αυτοκινήτου μπορείς να βρεθείς απο το γεμάτο παραλίες νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου σε αλπικό τοπίο που θυμίζει Ελβετία τότε απλά είσαι στη Ρόδο.
-Το θεωρούμε κάτι τόσο απλό και αυτονόητο ενώ οι περισσότεροι σε κάποια στιγμή της ζωής μας το είχαμε και ως δεδομένη κατάληξη της κυριακάτικης εξόδου χωρίς να πολυ σκεφτούμε που πίναμε αυτόν το καφέ ή το γλυκάκι μετα το φαγητό.
-Θα έπρεπε ο κόσμος που ζει σε αυτό το τόπο να έχει ανεπτυγμένη στο μέγιστο βαθμό την αισθητική την απαίτηση του να είναι όμορφη η καθημερινότητα σε κάθε της έκφανση λόγω της κληρονομιάς που του άφησε ο αρχικά ελευθερωτής και αργότερα δυνάστης κατακτητής .
Αυτό σήμερα δεν συμβαίνει !!!
Η κατασκευή ενός γηπέδου τένις απο το ξενοδοχείο Ελαφος υπήρξε η αφορμή για μια απόδραση απο την άσχημη πολλές φορές καθημερινότητα προς ένα προορισμό που σε ταξιδεύει αναγκαστικά στο παρελθόν.
-Ο ήχος απο το μπαλάκι του τένις στο νέο γήπεδο θύμισε στη γύρω περιοχή παλιές καλές στιγμές καθως ο ΡΟΑ επιχείρησε ένα μικρό φλας Μπακ στο μακρινό αλλά και στο πιο νέο παρελθόν .
Οι άνθρωποι του ομίλου χαλάρωσαν με τον καλύτερο τρόπο καθώς εκτός απο τα καθιερωμένα τους παιχνίδια τένις επιδόθηκαν ακόμα σε περιπάτους στις όμορφα σχεδιασμένες διαδρομές αλλά και στις διαδρομές με τα ποδήλατα που παρέχει το ξενοδοχείο στους επισκέπτες του .
Η πολύ καλή πρώτη εμπειρία έπεισε τους ανθρώπους του ΡΟΑ πως ο Προφήτης Ηλίας με το τέννις έχουν ανοικτούς λογαριασμούς .

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια