Ρόδος : Η «γαϊδουρινή» συμπεριφορά του ταξιτζή σε μια εγκυμονούσα κοπέλα


Την παρακάτω καταγγελία μας την έστειλε φίλη αναγνώστρια

Την Κυριακή 24-4-16 και ώρα 14:45 κινούμενη με το αυτοκίνητό μου στην οδό Γαλλίας, στο ύψος της Νέας Αγοράς, προπορευόμενο ταξί σταμάτησε στα δεξιά του δρόμου και ενώ προσπάθησα να τον περάσω άνοιξε την πόρτα αναγκάζοντας με να ακινητοποιήσω το όχημα, ώστε να μην τον χτυπήσω.

Γυρνώντας να κοιτάξω αν μπορώ να συνεχίσω, ο οδηγός του ταξί στράφηκε προς την πλευρά μου και άρχισε τις ειρωνείες με σεξιστικό περιεχόμενο. Όταν του τόνισα πως αυτή δεν είναι συμπεριφορά επαγγελματία εκείνος άρχισε να με βρίζει με άκρως χυδαίο τρόπο μή σεβόμενος τη μητέρα μου και το τριών ετών παιδί μου, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, αλλά και την προχωρημένη εγκυμοσύνη μου αφού διανύω τον έβδομο μήνα κύησης.

Γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι οδηγοί ταξί είναι ευγενέστατοι, ως οφείλουν σαν επαγγελματίες, και μόνο ελάχιστοι είναι αγενείς και χυδαίοι, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει τουλάχιστον σύσταση στον εν λόγω οδηγό (ο αριθμός πινακίδας είναι διαθέσιμος σε κάθε αρμόδιο ενδιαφερόμενο) ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

 

Με εκτίμηση, Δ.Κ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια