Μέχρι τις 31 Μαΐου η έκθεση φωτογραφίας και Video Art με τίτλο » Ταξίδι Φωτός «


Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 έγινα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας και Video Art με τίτλο » Ταξίδι Φωτός » στο Κατάλυμά της Γαλλίας στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Η εκκίνηση αυτού του ταξιδιού για τους τρεις καλλιτέχνες στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία κρίνοντας από την προσέλευση του κόσμου και από τα θετικά σχόλια. Για την  επίτευξη της επιτυχίας αυτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την συν διοργάνωση, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου ( ΔΟΠΑΡ ) για την ενθουσιώδη στήριξη του από την πρώτη στιγμή και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του οργανισμού κύριο Στέργιο Αϊβάζη καθώς και το Γαλλικό Προξενείο για την φιλοξενία της έκθεσης στον υπέροχο χώρο του ο οποίος βοήθησε και στην ανάδειξη των έργων και ιδιαίτερα την επίτιμη Πρόξενο Αλίκη Μοσχή – Gauget για την συμπαράσταση και τις συμβουλές της.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  την Δημιουργική ομάδα των » Dirty Dishes » οι οποίοι με το ομαδικό πνεύμα τους την οργανωτικότητα και το ποιοτικό τους αποτέλεσμα οργάνωσαν τα εγκαίνια του » Ταξίδι του Φωτός «.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό καθημερινά 10:00 με 13:00 το πρωί και 17:30 με 21:00 το απόγευμα μέχρι την 31 Μαΐου 2015

Σας περιμένουμε !

Στέλιος Καλησπέρης

Μαγδαληνή Κούρτη

Παναγιώτης Σκούλουκας

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια