Στην Ψίνθο δείπνησε ο Daniel Radcliffe ή αλλιώς Harry Potter !


Στην Ψίνθο βρέθηκε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστός παγκοσμίως από τον ρόλο του Harry Potter που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία στις ομώνυμες κινηματογραφικές ταινίες και ο οποίος περνά τις τις διακοπές του φέτος στο νησί της Ρόδου.

Ο ηθοποιός δείπνησε στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου και μάλιστα δύο φορές, μια φορά μέσα στον Αύγουστο στις 24/08/2016 και μια πρόσφατα μέσα στον Σεπτέμβρη ! Για του λόγου το αληθές δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τον γνωστό ηθοποιό ευδιάθετο και χαμογελαστό αγκαλιά με τους ανθρώπους του εστιατορίου :

Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !Ο Daniel Radcliffe στην Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδα της Ψίνθου !

Όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστά, διάσημα πρόσωπα επιλέγουν την Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρτέμιδαγια να δειπνήσουν, θυμίζουμε ότι πρόσφατα βρέθηκε εκεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Πηγή : psinthos.net

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

757 Shares
Share756
Tweet
Share
+1
Pin1
Stumble