Στη Ρόδο το H.M.S BULWARK L 15 του βασιλικού Βρετανικού ναυτικού με 625 πεζοναύτες


Από τους ασφαλέστερους προορισμούς στον κόσμο η Ρόδος. Τον πλοίαρχο του Βρετανικού Πολεμικού πλοίου που κατέπλευσε με 625 πεζοναύτες, υποδέχτηκε ο δήμαρχος.

Τον κυβερνήτη του δεύτερου μεγαλύτερου πολεμικού πλοίου της Μεγάλης Βρετανίας κ. Jame Parkin, το οποίο κατέπλευσε το πρωί (Τρίτη) στο λιμάνι της Ρόδου, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος.

Το πλοίο «H.M.S BULWARK L 15» που πραγματοποιεί αποβατικές ενέργειες και ήρθε στη Ρόδο μετά από άσκηση στην Αλβανία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, μεταφέρει 625 άτομα, πλήρωμα και πεζοναύτες που επέλεξαν τη Ρόδο για την ολιγοήμερη ξεκούρασή τους.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι συνεχίζεται μία παράδοση ελληνοβρετανικής φιλίας η οποία υποστηρίζεται σε πολλά επίπεδα και τόνισε ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο λαών που φέρνει τη Ρόδο, χρόνια τώρα, πρώτη στις προτιμήσεις των Άγγλων τουριστών. Ο κ. Χατζηδιάκος, αναφέρθηκε και στον θεσμό των επαναλαμβανόμενων τουριστών της Ρόδου τους οποίους τιμάει ο Δήμος.

«Το νησί μας, τόνισε βρίσκεται σε σταυροδρόμι γεωπολιτικό, αλλά είναι ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς του κόσμου. Είστε ευπρόσδεκτοι και θεωρούμε ότι κάθε φορά που έρχεστε γίνεστε από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ρόδου».

Ο πλοίαρχος, τον οποίο συνόδευε η πρόξενος της Αγγλίας στη Ρόδο Ράνια Κοσσιώρη, παρουσία και της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου, ευχαρίστησε το δήμαρχο, δήλωσε ενθουσιασμένος για την παραμονή του πλοίου στη Ρόδο μέχρι την Παρασκευή ώστε να απολαύσουν οι πεζοναύτες τις ομορφιές του νησιού και δώρισε στον κ. Χατζηδιάκο το έμβλημα του πλοίου.

20161011_episkepsi-pliarchou-vretanikou-polemikou-ston-dimarcho-rodou-1 120731-liberty-lass-1

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

35 Shares
Share35
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble