Στα Δωδεκάνησα ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων κ. Βαβουγυιός Παναγιώτης»


Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ. κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός θα βρίσκεται στην Κάλυμνο, όπου την ίδια ημέρα το βράδυ και ώρα 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» με θέμα οικονομικά και συνταξιοδοτικά. Θα παρευρεθούν στην Κάλυμνο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δωδεκανήσου κ. Νίκος Παπαεμμανουήλ και μέλη του Δ.Σ.

Την επόμενη ημέρα θα γίνει ξενάγηση του Προέδρου στα αξιοθέατα του νησιού. Την Κυριακή οι συνταξιούχοι Καλύμνου θα παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσίου και θα γίνει αρτοκλασία.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος κ. Βαβουγυιός θα φθάσει στη Ρόδο, όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας , και ώρα 18:00 θα παρακολουθήσει τον αγιασμό στα γραφεία του Συνδέσμου (Σόφιας 2) και με την ευκαιρία θα κάνει αναλυτική ενημέρωση πάνω στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες.

Καλούνται οι συνταξιούχοι να παρευρεθούν γιατί είναι μια ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι την πορεία των οικονομικών μας προβλημάτων.-

Εκ του Συνδέσμου

Ο Πρόεδρος

Νίκος Παπαεμμανουήλ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble