Συνεχίζει τις δωρεάν σπιρομετρήσεις ο Δήμος Ρόδου. Πραγματοποιήθηκαν ήδη 67 στον Έμπωνα


Συνεχίζονται οι δωρεάν σπιρομετρήσεις που προγραμματίζει ο δήμος Ρόδος με τη συμμετοχή πλήθος συμπολιτών μας που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του.

Κατά τη σημερινή μέρα στις σπιρομετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι στον Έμπωνα, εξήντα επτά (67) συμπολίτες μας υποβλήθηκαν στη δωρεάν προληπτική εξέταση που προγραμμάτισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Άννα Ζωάννου με τη στήριξη του αντιδημάρχου Γιώργου Πόκκια.

Οι σπιρομετρήσεις θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ Αγίου Ιωάννη στην πόλη της Ρόδου και από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 το απόγευμα στη δημοτική ενότητα Παραδεισίου.

Όπως δήλωσε η κ. Ζωάννου ο Δήμος Ρόδου ξεκινάει φέτος με τις σπιρομετρήσεις το ετήσιο πρόγραμμά του για τις προληπτικές εξετάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και με δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας.

Οι σπιρομετρήσεις ελέγχουν την αναπνευστική λειτουργία όλων των ατόμων σε όλες τις ηλικίες, με ανώδυνο και αναίμακτο τρόπο ώστε να εκτιμηθεί η αναπνευστική λειτουργία κατά την πλήρη αναπνοή.

Σπιρομέτρηση πρέπει να κάνουν ενεργοί ή πρώην καπνιστές και όσοι παρουσίασαν ή παρουσιάζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια