Σκλάβες του σεξ πωλούνται από τους τζιχαντιστές – Τις βγάζουν φωτογραφίες τύπου αγγελίας


Κρατώντας ένα χαρτί που πάνω γράφει το όνομά τους και με ημερομηνία 27 Ιουλίου 2015 γυναίκες που έχουν απαχθεί από τους τζιχαντιστές υποχρεώνονται να ποζάρουν στο φακό για φωτογραφίες που εικάζεται πως προορίζονται για αγγελίες πώλησής τους.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν σύμφωνα με τις ανθρωπιστικές οργανώσεις είναι ένας έμμεσος τρόπος να εκβιαστούν οι οικογένειές τους να πληρώσουν λύτρα για την απελευθέρωσή τους. Ειδάλλως θα πουληθούν σε κάποιον από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ως σκλάβες του σεξ.

Οι γυναίκες πιστεύεται πως είναι κάποιες από αυτές που απήγαγαν οι μαχητές από ασυρριανές φάρμες στα βόρεια του Ιράκ. Το Χαλιφάτο έχει απαγάγει εκατοντάδες γυναίκες στο Βόρειο Ιράκ κυρίως από την κοινότητα των Yazidi τις οποίες στη συνέχεια πούλησε ως σκλάβες του σεξ σε εύπορους αρχηγούς του Ισλαμικού Κράτους. Μέχρι τώρα απέφευγε να αρπάζει εβραίες και χριστιανές διότι όπως λέγεται είναι φυλές που αναφέρονται στα ιερά βιβλία.

Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό έπαψε να ισχύει ειδικά μετά από δημοσίευμα των New York Times όπου φιλοξενείται η συνέντευξη ενός κακοποιημένου κοριτσιού της κοινότητας Yazidi. Το κορίτσι ηλικίας μόλις 12 ετών, βιάστηκε από μαχητή του Χαλιφάτου ο οποίος της τόνισε ότι δεν είναι αμαρτία να βιάζεις κάποιαν που είναι αλλόθρησκη.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble