Έλληνας που διαμένει στην Γερμανία υιοθέτησε τον σκύλο ο οποίος πυροβολήθηκε εξ επαφής στην Ναύπακτο


Γεμάτη χαρά η Γιώτα Παγκράτη μέλος της ομάδας «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου» μας ανακοίνωσε ότι ο Τζόκερ ο σκύλος που βρέθηκε πυροβολημένος εξ επαφής στο πρόσωπο στην περιοχή του Πουντού στη Ναύπακτο στις 7 Νοεμβρίου 2015 βρήκε επί τέλους τον δικό του άνθρωπο στο πρόσωπο ενός καλλιτέχνη, ενός Έλληνα που διαμένει στην Γερμανία του Ell Wyatt.

NafpaktosTzokerGermania2016-10

Η κα Παγκράτη εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι το ζώο εστάλη αεροπορικώς στη Γερμανία στις 8 Ιανουαρίου και επισημαίνει μεταξύ άλλων στη σελίδα της στο facebook: «Μόνο δάκρυα χαράς, για ένα ζώο που πυροβολήθηκε εξ επαφής, για ένα ζώο που ένιωσε τον πόνο, τον φόβο, την αγωνία, την πείνα, που δεν έχασε ποτέ την αγάπη και την πίστη του προς τον άνθρωπο. Δάκρυα χαράς που πλέον είναι σε μια ζεστή αγκαλιά… που τον περίμενε χρόνια… Τον Τζόκερ τον ζήτησε ένας και μοναδικός άνθρωπος να τον υιοθετήσει!

 

Και όλο το σύμπαν συνωμότησε για τον κάνει δικό του… Οι δυο τους είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον… Σαν να ζούσαν χρόνια μαζί! Στις φωτογραφίες είναι με τους φύλακες αγγέλους του! Με τον κτηνίατρο Νίκο Πλούμη που του έσωσε τη ζωή… την Διονυσία Κουβέλη που ανέλαβε την φιλοξενία και την φροντίδα του… τον Τέντυ Πλούμη που ανέλαβε τον καλλωπισμό του και του έκανε δώρο ένα καλό μπανάκι πριν πάει στο νέο του σπίτι… και τον Ell Wyatt… τον νέο του και παντοτινό του κηδεμόνα… Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να κάνουμε αυτό το μικρό θαύμα… Δεν φανταζόμασταν καλύτερη ζωή για τον Τζοκερ» καταλήγει η κα Παγκράτη.

Πηγή: zoosos.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble