Νόμιζε ότι το παιδί της ήταν αυτιστικό! Τελικά έφταιγε ο… «καλύτερός του φίλος»


Η Ρόμπιν, 21 ετών, παρατηρούσε για ένα μεγάλο διάστημα ότι το παιδί της είχε ξεσπάσματα που δεν είχε παλαιότερα αλλά και σοβαρό πρόβλημα στον ύπνο. Μάλιστα, η μητέρα του Μπίλι παραδέχτηκε ότι ήταν εθισμένος στην τηλεόραση και στα κινούμενα σχέδια που έβλεπε σχεδόν όλη μέρα.

Όταν ερχόταν η ώρα του βραδινού ύπνου δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει και έπρεπε να του διαβάζει μέχρι και τρεις ώρες παραμύθια για να κοιμηθεί, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ξυπνούσε αρκετές φορές.

φωτο απο daily mail

Μετά από την “μετάλλαξη” του γιού της η Ρόμπιν ήταν σχεδόν σίγουρη ότι πάσχει από αυτισμό γι’ αυτό και αποφάσισε να ρωτήσει την γνώμη ειδικού για να πάρει την απαραίτητη βοήθεια. Η ιστορία της ήθελε να γίνει γνωστή στο βρετανικό κοινό έτσι και πήγε στην εκπομπή “Born Nayghty”, στην οποία παρατηρούν παιδιά με διάφορα προβλήματα.

Οι γιατροί που συνεργάζονται με την εκπομπή εξέτασαν τον Μπίλι και έκριναν ότι είναι μια χαρά και ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Η ομάδα του σόου έβαλε κάμερες στο δωμάτιο του παιδιού για να καταγράψουν τι γίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

φωτο απο daily mail

Η πηγή του κακού αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν το σκυλί και η γάτα της οικογένειας! Ο σκύλος αρχικά έπαιρνε το μαξιλάρι του αγοριού ενώ μετά από λίγο και η γάτα ανέβαινε στο κρεβάτι. Αυτό γινόταν κάθε βράδυ με αποτέλεσμα να διαταράσσεται ο ύπνος του παιδιού και στη συνέχεια η καθημερινή συμπεριφορά του.

φωτο απο daily mail

Από τη στιγμή που τα κατοικίδια μεταφέρθηκαν σε άλλο δωμάτιο και ο Μπίλι γύρισε στην καθιερωμένη ρουτίνα του ύπνου η πρόοδος του ήταν εντυπωσιακή και τώρα η μητέρα του δηλώνει ήρεμη και ότι όλα θα πάνε καλά!

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble