Ινδός Σιχ παραβαίνει τους κανόνες της θρησκείας του για να σώσει 5χρονο αγοράκι


Ένα φοιτητής στη Νότια Ζηλανδία που έχει ασπαστεί τη θρησκεία του Σιχισμού παρέβηκε τους αυστηρούς νόμους της θρησκείας του για να βοηθήσει ένα πεντάχρονο αγοράκι που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο.

Βλέποντας το μικρό αγόρι αιμόφυρτο το έδαφος, αφού είχε χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο 22χρονος Σιχ ονόματι Χαρμάν Σινγκ έβγαλε αμέσως το τουρμπάνι του, κίνηση απαγορευμένη στη θρησκεία του, και το χρησιμοποίησε για να σταματήσει την αιμορραγία στο κεφάλι του παιδιού.

Ο Σινγκ άκουσε το θόρυβο από το δυστύχημα που έγινε έξω από το σπίτι του και βγήκε έξω να δει τι συνέβη. «Είδα ένα παιδί πεσμένο στο έδαφος και μια κυρία που τον κρατούσε. Το κεφάλι του αιμορραγούσε, έτσι ξετύλιξα το τουρμπάνι μου και το έβαλα κάτω από το κεφάλι του», δήλωσε ο νεαρός φοιτητής, προσθέτοντας ότι εκείνη τη στιγμή, δεν σκεφτόταν καθόλου το θρησκευτικό πρωτόκολλο.

«Δεν σκεφτόμουν το τουρμπάνι. Σκεφτόμουν το ατύχημα και ότι έπρεπε να βάλω κάτι στο κεφάλι του γιατί αιμορραγούσε. Αυτή είναι η δουλειά μου, να βοηθάω», πρόσθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble