ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : «11-06-2013 – Ημέρα Ντροπής, 11-06-2015 – Ημέρα Δικαίωσης»


Στις 11 Ιουνίου 2013 ζήσαμε το «μαύρο» στην ΕΡΤ, μια αντιδημοκρατική ενέργεια η οποία εξέθεσε διεθνώς τη χώρα. 2500 εργαζόμενοι βρέθηκαν κυριολεκτικά σε μια νύχτα στο δρόμο. Με αφετηρία το γεγονός αυτό, ξεκίνησε ένας αγώνας διαρκείας για τη δικαίωσής τους, με αρωγό το σύνολο των υγιών πολιτικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου.

Σήμερα, 11 Ιουνίου 2015, καλωσορίζουμε το «άσπρο» στην ΕΡΤ! Η άσπρη μέρα δικαίωσης είναι πρωτίστως των εργαζομένων που υπέφεραν τόσα τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως όμως αποτελεί δικαίωση κάθε δημοκρατικού πολίτη. Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου χαιρετίζει την επαναφορά της δημοκρατικότητας στις δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και ειδικότερα της ΕΡΑ Ρόδου. Ο αγώνας των εργαζομένων της, που κράτησαν κόντρα σε όλα ζωντανή τη φωνή της μέχρι σήμερα, δείχνει και το ανάστημά τους.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο βήμα το οποίο θα ολοκληρώσει τη διαδικασία, αυτό της οριστικής λύσης και διευθέτησης του συνόλου των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να εργάζεται σε καθημερινό επίπεδο με σχέδιο, όραμα και μεθοδικότητα ώστε η χώρα να φύγει οριστικά από τις μαύρες μέρες του μνημονίου και να μεταβούμε στις άσπρες μέρες της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια